ZGODBA DRUŽINE STARE

“Pred leti sem prišel na ta kraj na koncu bohinjske doline, sredi neokrnjene narave in skrit pred zunanjim svetom. Ukanc, obdan z veličastnimi gorami, bujnimi gozdovi in kristalno čistim jezerom. Tukaj lahko začutiš povezanost z naravo, čarobnost, ki te prevzame. Tako mirno je. Občutek imaš, kot da si v raju. Lepote, kakršne bi težko upodobili tudi največji umetniki. Šum reke in čist zrak, v katerega se uspe ujeti le esenca svežega lesa. In popoln mir … To je privilegij življenja v Bohinju. Te lepote želimo deliti z našimi gosti.”

Prihod
Odhod
Naša ZGODOVINA od leta 1985

“Ta kraj me napolni z veseljem, saj se počutim privilegiranega, da sem del te lepote. Moja želja je vedno bila deliti lepoto tega raja z drugimi.

Tako je nastala ideja o gradnji resorta, ki bi omogočila obiskovalcem občudovanje in uživanje v teh lepotah. Ker je bila moja družina, še posebej stric in oče, tesno povezana z lesarstvom, sem se odločil graditi z lokalnimi materiali, predvsem z lesom in kamnom.

Vsak objekt Privillage Stare je bil načrtovan in zgrajen z naravnimi lokalnimi materiali. Skupno vodilo arhitekture je bilo, da se tradicija, narava in udobje združijo v popolno kombinacijo.” pripoveduje lastnik Jože Stare.

 

Navdih za ime Privillage Stare je prišel iz kombinacije dveh besed: vas (Village) in privilegij (Privilege).
Resort je sestavljen iz počitniških hiš, ki delujejo kot majhna vasica sredi narave. Z gosti si želimo deliti privilegij opazovanja čudovite in mirne pokrajine Ukanca.

Naše letovišče ima tri stavbe in vsaka ima svoje ime, dizajn in zgodbo. Glavna zgradba posestva, tradicionalna Podeželska hiša, ponuja storitev sobe z zajtrkom (B&B). Vila in Chalet sta na voljo za najem kot apartmaja, z dodatno možnostjo zajtrka, postreženega v Podeželski hiši.

VREDNOTEin STRAST

Čist zrak, sveža pitna voda in neokrnjena narava Triglavskega narodnega parka – to je naše bogastvo.

Vsi zaposleni v Privillage Stare, si s svojo srčnostjo, ustrežljivostjo in osebnim pristopom prizadevajo osrečiti naše goste, ki so za svoj oddih izbrali naše posestvo.

NAŠA DRUŽINA JENAŠA EKIPA

Povezanost generacij, trdno zakoreninjene vrednote in v iskanju najboljšega za naše goste, veže vse zaposlene na posestvu Privillage Stare. Že vse od leta 1985.

REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE