ROMANTIČNA chalet HIŠICA

Edinstvena lesena hiška z alpskim SPA kotičkom se nahaja v kraljestvu Zlatoroga. Prestopite njen prag in znašli se boste v sanjskem domovanju. Kraj, kjer se lahko ponovno povežete z naravo. Občutite spokojnost. Nepozabna izkušnja v osrčju Julijskih Alp.

Prihod
Odhod
V SOBIVANJU Z NARAVO

Romantični Chalet vas bo očaral s kombinacijo lesenih in modernih elementov ter toplih barv, ki prispevajo k občutku domačnosti. Veliko oken in balkonov ponuja razglede na čudovite gore in gozdove.

Vsak kotiček je namenjen relaksaciji in uživanju. Od prijetne dnevne sobe s kaminom, prostorom za wellness in romantičnih spalnic. Po dolgem dnevu na prostem se za sprostitev telesa in duha prileže razvajanje v finski savni, masažni kadi in tušem doživetja. Vdihnite gozdne arome, ki bodo pobožale vaša čutila.
Naj vas objame vonj lesa, zvok prasketanja ognja v kaminu pa odnese v sanje.

Odkrijte našo počitniško hiško, negujte dragocene trenutke z ljubljenimi osebami in občutite srečo.

95 m2
4

Prebudite svoje čute z opazovanjem narave, ki vas obdaja. Začutite nežno sapico vetra na obrazu, prisluhnite ptičjemu petju, žuborenju bližnje reke Savice, šelestenju listov na drevesih in se zavedajte tal pod nogami. Globoko vdihnite svež alpski zrak, ki je poln arom gorskih cvetlic, sveže trave in gozda.

REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE