BOHINJSKO
JEZERO

Največje slovensko jezero, dolgo več kot 4 km, navdušuje obiskovalce v vseh letnih časih. Kristalno čista voda ponuja čudovite odseve narave na njegovi gladini. Bohinjsko jezero je idealno za vodne športe, plavanje ali sprehode ob obali.

Prihod
Odhod
V VSEH LETNIH ČASIH

Pešpoti, ki vodijo okrog jezera, so idealne za pohodnike in druge športnike, pa tudi za sprostitev v čisti naravi. Obala jezera ponuja veliko skritih zalivov in prodnatih plaž. Nekatere so dostopne samo s kanujem ali čolnom. Ni boljše poletne ohladitve kot skok v osvežilno vodo Bohinjskega jezera, ki se ogreje do prijetne temperature.
V hladnejših mesecih lahko opazite tudi kakšnega pogumnega posameznika, ki zaplava v kristalno čisti vodi.

Od našega posestva Privillage Stare je obala Bohinjskega jezera oddaljena 150m.

ZA ROMANTIKE

Na zahodnem delu jezera, le malo stran od posestva Privillage, je reka Savica, glavni jezerski pritok, izoblikovala peščeni rt, ki je postal priljubljen romantični kraj za večno zaobljubo med zaljubljenci. 

Pravljičen kraj, za sprehod do jezera, kjer si lahko pripravite piknik ob obali ali v večernih urah opazujete svetlo zvezdnato nebo.

NAJ VAS ZAPELJE …

Zaplavajte v kristalno čistem ledeniškem Bohinjskem jezeru ali pa ga občudujte s čolna. V času sezone se lahko s panoramsko ladjo zapeljete iz ene strani jezera na drugo in občudujete naravo iz druge perspektive.  

BOHINJSKA DOLINA S ČUDOVITIMI JEZERI

OBLJUBLJENA DEŽELA!

REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE