ELITNA vila REZIDENCA

Samostojna luksuzna vila na mirni lokaciji, kjer izgubite občutek za čas. Obdana z gozdom, mogočnimi Julijskimi Alpami, travnikom in v bližini Bohinjskega jezera, ponuja ponovno vzpostavitev stika z naravo in odmik od hitrega vsakdana.

Prihod
Odhod
LUKSUZ V OSRČJU ALPSKIH VRHOV

Arhitekturna mojstrovina – na zunaj izgled alpske lesene hiše, notranjost pa ponuja brezčasno eleganco. Naravni dragoceni materiali, kot so masiven les, marmor in granit, pričarajo občutek razkošja in udobja.
Dvonadstropna vila ponuja vse kar potrebujete za prestižne počitnice. Apartma navdušuje z lepimi kotički – od marmorne kopalnice z masažno kadjo do prijetne dnevne sobe s kaminom. Za hišo se razprostira zunanja pokrita terasa in velik vrt, namenjena preživljanju dragocenih trenutkov z ljubljenimi osebami. Mirno okolje, zvoki narave in vonj alpskega rastlinja – vdihnite in se sprostite.

250 m2
6

Vila z vsemi balkoni in terasami omogoča opazovanje življenja v naravi. Že zjutraj lahko iz udobja postelje opazujete vzhod sonca in prisluhnete ptičjemu petju. V večernih urah pa se ob malo sreče iz zavetja gozda prikažejo prijazne živalice, ki pridejo na večerni prigrizek na bližnji travnik. Ne zamudite tega edinstvenega doživetja.

REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE