Ekskluzivni
paketi

Za vas smo pripravili izbrane pakete, ki združujejo udobno nastanitev in raziskovanje številnih aktivnosti v okolici Bohinja. Naše posebne ponudbe so odlične kombinacije kratkega oddiha, po katerem se boste počutili prenovljeni, sproščeni in pripravljeni na nove izzive.

Prihod
Odhod
Že od
909
EUR
01.05. - 30.08.
Ekskluzivni paket

POHODNIŠTVO

5 noči
Osrčje Triglavskega narodnega parka ponuja veliko možnosti za pohodništvo v vseh letnih časih. Odkrijte očarljivo naravo Bohinja.
Več informacij
Že od
463
EUR
01.03. - 15.12.
Ekskluzivni paket

ALPSKA SPROSTITEV

2 noči
Si želite sprostitve, počitka in razvajanja? Privoščite si nepozabno bivanje in ponovno odkrijte čarobnost vitalnosti ter dobrega fizičnega in čustvenega počutja. Vila Stare vam ponuja vse to.
Več informacij
Že od
474
EUR
01.05. - 30.10.
Ekskluzivni paket

ODLIČEN POBEG

3 noči
Jezera in gore, športne aktivnosti, počitnice v naravi, sproščanje in raziskovanje Bohinja. Uživajte na svojem oddihu na posestvu Privillage Stare ob Bohinjskem jezeru v Sloveniji. Sanjajte, ustvarjajte, doživite!
Več informacij
Že od
584
EUR
01.05. - 30.09.
Ekskluzivni paket

ALPSKO CVETJE

3 noči
Le malo regij v Julijskih Alpah se lahko pohvali z bolj raznoliko floro kot območje Bohinja. Odkrijte svet botanike v času Mednarodnega festivala alpskega cvetja Bohinj ali pa se na odkrivanje podajte sami.
Več informacij
REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE