PODEŽELSKA B&B HIŠA

V zavetju mogočnih gora, gozdov, zelenih travnikov in Bohinjskega jezera, se nahaja tradicionalna podeželska hiša – srce posestva Privillage Stare.
Popolna izbira za udobne, aktivne ali sproščujoče počitnice na idilični lokaciji ob pravljičnem Bohinjskem jezeru.

Prihod
Odhod
RAJ OB BOHINJSKEM JEZERU

Dvonadstropna stavba ob prihodu navduši z lesenimi balkoni in veliko pol pokrito teraso, ki je povezana s skupno jedilnico za samopostrežni zajtrk. Ni lepšega kot zajtrkovati na svežem zraku, občudovati jutranje meglice in spremljati prihod sonca. Posestvo Privillage Stare obdaja široka zelenica za popoldansko poležavanje in branje najljubše knjige. Poiščite svoj kotiček!

Podeželska hiša ponuja prijetne sobe, dekorirane v tradicionalnem stilu za oddih v vseh letnih časih. Izbirate lahko med tremi različnimi tipi spalnic. Vsaka je opremljena z masivnim lesenim pohištvom, udobnimi posteljami in mehkimi materiali, ki pričarajo občutek udobja. Leseni elementi oddajajo nežen aromatičen vonj po lesu.

13 - 17 m2
2

Po dolgem dnevu na prostem, vas bo pričakala prijetna svetla soba v objemu narave z naravnimi toplimi barvami. Sobe so na voljo z ali brez balkona. Občutek domačnosti daleč od doma.

 

Opazujte sonČni zahod iz lastnega balkona in se prepustite!

Večja soba z dvema ločenima spalnicama v drugem nadstropju hiše odkriva najlepše poglede na mogočne gore.
Nudi dvoposteljno posteljo, francosko posteljo in kopalnico. Popolna izbira za več oseb ali če si želite več prostora. Suita je na voljo z ali brez balkona.

25 - 29 m2
3

Prebudite se v nov dan v udobju mehke posteljnine iz organskega bombaža.

Izbirajte med enoposteljnimi sobami za odklop in umirjen oddih.
Naj vas navduši prijetna toplina lesa in razgledi na naravne znamenitosti, kot so Alpe in Bohinjsko jezero.

12 m2
1

Prijetna spalnica ponuja bivanje, ki ga potrebujete za oddih v gorah. Naravni materiali, tople barve in čisti bombaž dajejo občutek udobja. Dodaten plus: impresivni razgledi na goro Pršivec ali Vogel.

REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE