PRISTNEnaravne aktivnosti

Razgibana narava in edinstvena umeščenost Bohinja v Triglavski narodni park ponujata široko paleto aktivnosti na prostem v vseh letnih časih. Od adrenalinskih preizkušenj in butičnih doživetij do kulinaričnih razvajanj na najvišjem nivoju.

POLETJE ZIMA IZLETI DOGODKI WELLNESS
SPROŠČANJE V WELLNESSU

Razvajajte se v zasebnem alpskem SPA-ju ob najemu Chaleta ali pa se sprostite v bližnjem vodnem parku ter wellness centru in termah. Vrhunske masaže, lepotne nege in notranji bazeni z vodnimi atrakcijami za vso družino.

Prihod
Odhod

VODNI PARK IN WELLNESS BOHINJ

Največji vodni park v regiji ponuja notranji in zunanji rekreacijski bazen, jacuzzija in otroški bazen z atrakcijami. Posebej priljubljena je umetna plezalna stena nad vodo ter družinski in adrenalinski turbo tobogan.

V sklopu wellness in spa ponudbe se lahko sproščate in krepite telo v finski, turški, BIO-finski in IR savni. Tradicionalen postopek savnanja iz telesa izloča škodljive snovi, vzpodbuja presnovo, čisti kožo, ojača imunski sistem, izboljša spanec in razpoloženje.

Izbirate lahko med različnimi tipi masaž – od terapevtskih do sprostitvenih, široko ponudbo lepotnih neg in kozmetičnih storitev, posebej učinkovita pri lajšanju težav bolezni dihal, alergij in kožnih obolenj pa je povsem naravna in varna metoda s solno terapijo. Preizkusite prvo in edino solno sobo v Bohinju s Piransko soljo.

Aquapark in Welness Bohinj je odprt vsak dan, za točen urnik povprašajte na recepciji Privillage Stare.

REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE