PRAVNO OBVESTILO

Pravno obvestilo, politika piškotkov in način varovanja osebnih podatkov

Prihod
Odhod

PRAVNO OBVESTILO

1. Lastnik in upravitelj spletnih strani http://www.privillage-stare.com je družba IMPEL, mednarodno podjetje, d.o.o., Ukanc 128, 4265 Bohinjsko jezero, ki je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju, matična številka 5390176000, davčna številka SI51020157 (v nadaljevanju: upravitelj).

2. Ti pogoji uporabe se nanašajo na spletno stran http://www.privillage-stare.com ter vse na tem spletnem mestu dosegljive storitve.

3. Spletne strani, dosegljive na spletnem naslovu http://www.privillage-stare.com lahko brezplačno pregledujejo vse fizične in pravne osebe (v nadaljevanju: uporabniki) na lastno odgovornost. Pri dostopu do teh strani uporabniki izrecno soglašajo s predmetnimi pogoji njihove uporabe, v kolikor pa se z njimi ne strinjajo, pa morajo spletne strani nemudoma zapustiti, prepovedana pa jim je tudi uporaba na njih dosegljivih storitev.

4. Uporabnik se izrecno zavezuje, da bo spletne strani  http://www.privillage-stare.com uporabljal skladno z veljavno zakonodajo zgolj za zasebne namene, na način, da ne bo kršil pravic upravitelja, drugih uporabnikov ali tretjih oseb, predvsem pa da se bo vzdržal kakršnegakoli njihovega kopiranja, razen kopiranja za osebno uporabo, kraje podatkovne baze http://www.privillage-stare.com ali njenih delov in spreminjanja ter vključevanja predmetne spletne strani v drugo spletno stran.

5. Celotna vsebina spletnih strani, programska koda, podatkovne zbirke in storitve, dosegljive na spletnem naslovu http://www.privillage-stare.com, so avtorskopravno zaščiteni ter jih je zato dopustno uporabljati zgolj za zasebne namene, v kolikor taka uporaba ni prepovedana ne s temi pogoji uporabe ne z veljavno zakonodajo.

6. Imetnik registrirane znamke in spletne domene http://www.privillage-stare.com je upravitelj, uporabnik pa ju zato ne sme uporabljati v nobeni obliki za noben namen, razen v primeru, da je taka uporaba izrecno dovoljena bodisi s temi pogoji uporabe bodisi z veljavno zakonodajo.

7. Upravitelj ne prevzema nobene odgovornosti za objavljeno vsebino, dostopnost in delovanje spletnih strani http://www.privillage-stare.com ter na tem naslovu dosegljivih storitev.

8. Upravitelj se zavezuje, da si bo prizadeval, da bo vsebina na spletnem naslovu http://www.privillage-stare.com trajno dostopna, zakonita in ažurna, vendar pa ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi uporabniku nastala zaradi nezmožnosti uporabe zadevnih spletnih strani, zaradi izgube podatkov ali zaradi kakšnega drugega razloga, povezanega s temi spletnimi stranmi.

9. Upravitelj ni dolžan zagotavljati delovanja spletnih strani.

10. Upravitelj si pridržuje izrecno pravico, da lahko kadarkoli in za kakršnokoli obdobje, brez predhodnega obvestila in soglasja prekine zagotavljanje dostopnosti in storitev na spletnem naslovu http://www.privillage-stare.com.

11. Vse omejitve odgovornosti upravitelja, navedene v teh pogojih uporabe, veljajo pod pogojem, da so skladne z veljavno zakonodajo.

12. Uporabniki spletne storitve »e-novic«, dosegljive na spletnem naslovu http://www.privillage-stare.com (v nadaljevanju: uporabniki e-novic), se strinjajo, da jim lahko upravitelj pošilja e-obvestila o novicah, na katere so se prijavili, ter informacije v zvezi z novostmi in delovanjem zadevnih spletnih strani.

13. Uporabniki e-novic prav tako izrecno dovoljujejo, da upravitelj skladno z veljavno zakonodajo zbira in obdeluje podatke, ki jih potrebuje za namen delovanja in zagotavljanja zadevne storitve. Ti podatki vključujejo elektronski naslov, ki ga uporabniki e-novic upravitelju prostovoljno posredujejo z izpolnitvijo ustreznega obrazca na spletnem naslovu http://www.privillage-stare.com.

14. Upravitelj se izrecno zavezuje, da v prejšnji točki teh pogojev uporabe navedenih podatkov o uporabniku e-novic ne bo posredoval tretjim osebam, razen osebam, ki ponudniku zagotavljajo podporne storitve, nujno potrebne za pravilno delovanje storitev e-novic, in sicer v kolikor je tako posredovanje skladno z veljavno zakonodajo in potrebno za tako pravilno delovanje. Upravitelj lahko poleg tega zadevne podatke v primeru kršitvenega ravnanja uporabnika e-novic posreduje tudi državnim organom, ki sodelujejo pri odkrivanju, preganjanju ali kaznovanju kršitelja.

15. Upravitelj si pridržuje izrecno pravico, da lahko te pogoje uporabe spremeni brez predhodnega obvestila in brez vsakršnega soglasja uporabnikov.  Spremenjeni pogoji uporabe pričnejo veljati z dnem objave na spletni strani http://www.privillage-stare.com. Za posameznega uporabnika se uporabljajo od njihovega sprejema z njegove strani, pri čemer se šteje, da je do takega sprejema spremenjenih pogojev prišlo s prvim dostopom oziroma uporabo katere izmed storitev, dostopnih na predmetnem spletnem naslovu.

 

POLITIKA PIŠKOTKOV

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite uporabo piškotkov. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

POMEMBNO! Piškotki so datoteke na vašem računalniku, in jih lahko kadar koli odstranite. Za izbris piškotkov sledite navodilom vašega brskalnika.

Spletna stran uporablja nujne piškotke imenovane “session cookies”, ki pa se samodejno brišejo takoj, ko zapustite spletno stran. Od piškotkov (razen nujnih) lahko kadarkoli odstopite.

UPRAVLJANJE IN BRISANJE PIŠKOTKOV: Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov večina brskalnikov omogoča sprejetje ali zavrnitev vseh piškotkov, sprejetje samo določeno vrsto piškotkov ali pa posameznika opozori, da želi spletna stran shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika.

PRIGLASITEV: Z uporabo te spletne strani http://www.privillage-stare.com se strinjate, da spletna stran nastavi piškotke na vašem računalniku ali na mobilni napravi.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki so vse informacije, ki jih posredujete pri interakciji z nami, na primer prek naše spletne strani ali ko nas kličete po telefonu, komunicirate z nami preko elektronske pošte, ali pa se podatki o vas zbirajo z vašo uporabo našega spletnega mesta. Osebne podatke o vas zbiramo tudi v primerih, ki se nanašajo na vaše bivanje v resortu Privillage Stare.

Vsaka komunikacija z nami, ko npr. rezervirate sobo prek našega spletnega mesta, po telefonu ali prek tretjega ponudnika, se prijavite na naše novice, lahko zberemo in obdelamo osebne podatke, ki nam jih posredujete.

Ko rezervirate sobo, zbiramo osebne podatke, ki vključujejo: izbrani datumi rezervacije, število sob, število oseb, starost otrok, ceno rezervacije, izbrani paketi dodatkov, vaše ime in priimek, vaš naslov, vključno z mestom in državo, e-poštni naslov in podatke o vaši kreditni kartici.

Če nam posredujete svoje kontaktne podatke, ko se naročite na naše novice prek našega spletnega mesta, lahko te osebne podatke uporabimo za pošiljanje naših novic in podrobnosti o drugih posebnih ponudbah, ki bi vas lahko zanimale.

Z nami lahko stopite v stik prek naše spletne strani z uporabo funkcije »Kontaktirajte nas« ali po telefonu. Za stik z nami morate posredovati naslednje podatke: vaše ime in priimek, vaš elektronski naslov in telefon. Vaše povpraševanje in Recaptcha potrdite, da ste dejanska oseba in ne robot. Eventuelne dodatne podatke (npr. vaš naslov) posredujete prostovoljno. Vaše podatke uporabljamo za odgovor na vaše povpraševanje.

Osebne podatke o vas lahko zbiramo in obdelujemo, če so pomembni za vaše bivanje v resortu Privillage Stare ali če je to v vašem interesu. Na vašo izrecno zahtevo in soglasje lahko zbiramo in obdelujemo določene dodatne podatke za prilagoditev vašega bivanja.

Vaši osebni podatki se lahko delijo znotraj resorta Privillage Stare, da sklenemo in izpolnimo našo pogodbo z vami ali v obsegu, v katerem ste na primer privolili v takšno izmenjavo podatkov. To vključuje preverjanje vaše identitete, sprejemanje plačil, vzpostavitev stika in komunikacijo z vami. Z našimi ponudniki storitev, ki obdelujejo vaše podatke v našem imenu. Neodvisni ponudniki storitev resorta Privillage Stare, ki gostijo ponudnike (vključno s spletnimi storitvami Amazon) in ponudniki analiz podatkov, storitev IT in drugih podobnih storitev, ki jih zahteva resort Privillage Stare, da vam zagotovi spletno mesto in druge storitve, povezane s poslovanjem. Kakršna koli obdelava podatkov v našem imenu je v skladu z veljavno zakonodajo. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če se strinjate s takim prenosom podatkov ali če je takšen prenos dovoljen v skladu z veljavno zakonodajo.

 

IMPEL d.o.o.

September 2023

REZERVIRAJ POVPRAŠEVANJE